Amman lukuhetki
"Kokko on luonut upean ainutlaatuisen maailman, vaihtoehtoisen todellisuuden, josta toivottavasti ammennetaan vielä monenmonta tarinaa ja seikkailua lukijoiden iloksi."

Kirsin kirjanurkka
"Kirjojen maailma on
kutkuttava yhdistelmä (vaihtoehto)historiallista, jopa myyttistä seikkailua ja kyberpunkin elementtejä, pelimäisyyttäkin on mukana aimo kauhallinen." 

Eniten minua kiinnostaa tie
"Ilahtuneena oivallisesta kotimaisesta nuortenkirjallisuudesta jään odottelemaan jatkoa Robin tarinalle ja kehotan kokeilemaan ennakkoluulottomasti McCoolin klaanin ja muiden tarinan hahmojen seuraa. Tylsää ei nimittäin ainakaan tule."

Hemulin kirjahylly
"Erityisesti iloitsen siitä, että kirjassa on mukana aktiivisia ja vahvoja naishahmoja. Hyvän soturin ei aina tarvitse olla miespuolinen! Jaksan aina ilahtua kirjoista, jotka tarjoavat sisältöä kaikille."

 

 

 

 

 


ROB McCOOL JA KIROTTU METSÄ

Tatu Kokko on kirjoittanut uusimman nuortenromaaninsa yhteistyössä nuorten kanssa livekirjailija-blogissa.

Kirja on itsenäinen jatko-osa v. 2016 Savonia-kirjallisuuspalkintoehdokkaana olleelle Rob McCool ja Krimin jalokivi -romaanille.

Tatu Kokko: Rob McCool ja Kirottu metsä, Icasos, 2017, sid. 331 s. ISBN: 978-952-67896-9-9

ESITTELYTEKSTI

Rob McCool matkustaa seurueineen Istanbulista kohti Pohjolaa, kun Ukrainan kasakat hyökkäävät heidän kimppuunsa. Novgorodin prinssi Vladimir Rosnevski on ajanut tämän vapautta rakastavan hevoskansan sotajalalle. Taistelujen siivittämät tapahtumat vievät Robin kasakoiden vankkurileirin kautta Kirottuun metsään, jota hallitsevat salaperäiset naissoturit, zoonit.

Tatu Kokko on onnistunut yhdistämään menneen ajan ja futuristisen teknologian ennen näkemättömällä tavalla.

Hän on kirjoittanut teoksen käsikirjoituksen yhteistyössä nuorten kanssa Livekirjailja-blogissa. Kirjan loppusivuilta löytyvät kirjailijan kiitokset ja yhteistyöhön osallistuneiden nimet.

Sarjan ensimmäinen osa Rob McCool ja Krimin jalokivi oli vuoden 2016 Savonia-kirjallisuuspalkintoehdokas.


<< Kirjat

Osta uutuuskirja >